CARLTON TERENCE

Carlton Terence: the whole package
Geboren in Willemstad (Curacao), maar inmiddels een échte Rotterdammer: Carlton Terence (1992). Deze artiest in hart en nieren zingt al sinds zijn 6e. “In een kerk in Curacao zong ik voor het eerst. Best spannend!”, vertelt Carlton Terence. Deze stoere boy heeft al mooie dingen gedaan op muziekgebied. Zo deed hij op zijn 14e mee aan de Superster The Battle van Nickelodeon en op zijn 20e met The Winner Takes It All van SBS6.

Raak!
Tijdens deze talentenjachten kwam Carlton Terence ver, maar winnen deed hij niet. Totdat hij in 2014 meedeed aan de onderscheidende talentenshow Rejoice & Worship Singer-Songwriter, een wedstrijd over geloof, hoop en liefde. Carlton Terence sleepte de hoofdprijs in de wacht en deze prestatie zorgde ervoor dat zijn muzikale carrière serieuze vormen aan begon te nemen.

1

2

Pure entertainment
Carlton Terence is geboren voor zijn vak: ieder optreden is pure entertainment vol zang en dans. Hij is een echte Pop- en RnB-zanger. Carlton Terence: “Ik zing het liefst over liefde, leven en hoop. Mijn grote voorbeeld is Chris Brown.” Waar Calrton Terence in uitblinkt is duidelijk: hij kan als geen ander een nummer met gevoel overbrengen. Daarnaast is hij een goede songwriter en produceert hij graag eigen nummers. Iets wat je misschien niet direct zou verwachten, is dat Carlton Terence onwijs goed gitaar kan spelen. Nieuwsgierig?

USA
Het is Carlton Terence’s droom om niet alleen in Nederland door te breken, maar ook in New York zijn sporen te verdienen. Met al zijn talent is dat doel te behalen voor deze gedreven Star. “Ik wil fans raken met mijn stem, dans en de boodschap die ik overbreng. Het lijkt me heerlijk om volledig van mijn muziek te kunnen leven zonder het belangrijkste uit het oog te verliezen: mijn familie.”

Boodschap voor jou
“Love voor jullie! Zonder jullie was ik er niet. Ik hoop dat mijn nieuwe songs jullie ook in de toekomst weer zullen raken.”

3

BOEK CARLTON TERENCE NU!
Please wait...