CiCi

CiCi: stoer van buiten, maar oh so cute van binnen!
De Rotterdamse CiCi werd in 1993 geboren in Curaçao. Deze bloedmooie zangeres zingt al van kinds af aan: haar eerste optreden gaf CiCi als peuter op de peuterspeelzaal. Op 12-jarige leeftijd won CiCi het Kinder Tumba Festival in Curaçao. Deze overwinning was het begin van een prachtige carrière als artiest. CiCi brak door in de Antilliaanse gospelwereld en werkte met verschillende vocalisten die haar nog sterker maakten in haar vak. CiCi maakte vervolgens een tour door Amerika en Nederland met haar eigen gospelalbum. Maar deze stijl is niet de enige die de vrolijke CiCi beheerst. Ook Jazz, Pop en wereldmuziek zijn geen vreemde muziekstijlen voor haar.

7

9

Eigen
De muziek van CiCi kenmerkt zich door een eigentijdse twist. CiCi zingt het liefste over het pure leven: van liefde en geloof tot vriendschap en verdriet. CiCi’s grote voorbeeld is haar opa. “Mijn opa heeft de belangrijkste Antilliaanse muzikanten les gegeven en die treden nu internationaal op. Mijn opa leerde mij dat het niet uitmaakt hoe goed je bent, als je datgene wat je goed kunt maar oprecht deelt met anderen. Met mijn talent probeer ik dat ook iedere dag te doen”, vertelt CiCi.

Share, please!
CiCi wil mensen bereiken met haar muziek. “Door muziek met elkaar te delen weet je dat, hoe leuk of hoe vervelend je het ook hebt, je niet alleen bent. Op deze manier wil ik voor anderen klaarstaan”, zegt CiCi. Ze wil ook graag een voorbeeld zijn voor jongeren. “Als jonge vrouw wil ik andere vrouwen meegeven dat je goed bent zoals je bent. Je hoeft je niet beter voor te doen want zoals je nu bent, ben je perfect.” CiCi benadrukt graag dat uiterlijke vertoning niet alles is. “Het is prettig om er mooi uit te zien, maar het belangrijkste is dat je een goed hart hebt.”

8

Oprecht
Naast CiCi’s solocarrière zingt deze Rotterdamse dame nog in band. Ze geeft zangles en schrijft ook nummers voor andere artiesten. Wat vindt ze het belangrijkste in een nummer? “Dat het echt is. Dat een nummer niet alleen een hitsong is, maar dat er een echte boodschap in verwerkt is.”

De andere kant van CiCi…
Als CiCi niet bezig is met haar passie, loopt ze het liefste met een joggingsbroek en t-shirt door het huis. “Zonder make-up, haren los en met een zak chips in mijn hand. Ik kan echt genieten van serietjes kijken en maak het graag gezellig in huis met kaarsjes en mooie bloemen.”

Boodschap voor jou
CiCi: “Don’t compromise on the big things. Ga voor wat je wilt! Onderweg zijn er altijd mensen die je een andere kant op willen sturen. Het is goed om van anderen te leren, maar als iets niet goed voelt doe je het niet. Blijf wie je bent!”

BOEK CICI NU!
Please wait...