LAURAH

1_final_cd_laurah_front

Nu exclusief bij ons te bestellen!

Boek Laurah nu!

Please wait...

Laurah: een pure artiest die jou raakt

Al op jonge leeftijd wist de Rotterdamse Laurah (1984) wat haar roeping is: muziek, muziek en muziek! Veel grote artiesten krijgen hun liefde voor muziek met de paplepel ingegoten, Laurah niet. Deze dame heeft het allemaal ‘zelf’ gedaan. Ze startte met zangles op haar twaalfde en vanaf dat moment kreeg haar muzikale carrière meer vorm. “Het was echt geweldig om les te krijgen in datgene dat mij altijd gelukkig maakt: zingen. Ik ging steeds meer zingen en schreef eigen nummers. In het Nederlands en gebrekkig Engels, want die taal beheerste ik natuurlijk nog niet goed”, vertelt Laurah.”

1

2

En verder…

In de jaren die volgden begon Laurah een pop- en rockband met eigen liedjes. De band Blyssic was een groot succes en de eerste albums gingen als warme broodjes over de toonbank. Laurah bleef verder groeien als artiest. “Ik zong in verschillende muziekinitiatieven; van muzikaal duo en voltallige band tot black gospelkoor en close harmony-groep. Die diversiteit past bij mij als mens.” Momenteel zingt Laurah nog in black gospelkoor Chosen Gospel Choir.

NL? No way!

In 2014 deed Laurah met haar toenmalige zanggroep Bless mee aan de talentenshow Rejoice & Worship Singer-Songwriter. Ze werden tweede en artiestenbureau StarZz Factory zag een bruisende samenwerking met de getalenteerde Laurah wel zitten. Laurahs muziek is one of a kind. Pakkende melodieën, rake teksten over het échte leven, bijzondere instrumentalen en een geslepen stem vol emotie.

“StarZz Factory had direct door dat Nederlandstalige muziek goed bij mij past. Eerlijk gezegd had deze muziek nooit mijn voorkeur, maar sinds ik samenwerk met StarZz Factory is er mede door de ommeslag naar Nederlandstalige muziek een wereld voor mij open gegaan. Ze hadden gelijk: er bestaat nu geen muziekstijl die dichter bij mijn hart ligt dan deze. Mijn zang en muziek is nu zoveel meer puur een eerlijk!”

Boodschap voor jou

“Ken je het gezegde ‘Liefde is voor diegene die er écht om geeft’? Dat geldt ook voor pure Nederlandstalige muziek. Probeer het eens en je bent verkocht!”

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen in de muzikale carrière van Laurah. Volg haar op Facebook en abonneer je op haar Youtube-kanaal. Lees ook Laurahs columns op de website van de Dag van de Vrouwen.

3