StarZz Factory
StarZz Factory draait om sterren. Wij bieden talenten in de wereld van tv, muziek, sports, fashion en modellenwerk een weg naar de top. Of het nu gaat om een steengoede acteur, topvocalist, dynamische danser, super sporter, creatieve stylist of bloedmooi model. StarZz Factory is de springplank naar succes.

Wat doen we?
Wij begeleiden onze StarZz op alle gebieden. Terwijl de artiest zich focust op datgene waar hij of zij goed in is, nemen wij de managementkant voor onze rekening. Denk aan zaken als (inter)nationale branding, personal coaching, styling, PR, bookings, financiën, administratie, contracten. Maar ook voor professionele fotoshoots, het opnemen van muziek- en videoproducties is talent bij ons aan het juiste adres.

img_009

img_010

Groot netwerk
Wij verzorgen zelf het management voor onze talenten van A tot Z en werken samen met externen indien nodig. Voor het maken van een plaat of video bijvoorbeeld. StarZz Factory heeft een groot netwerk en zet dat graag in voor jouw succes.

Wil jij ook een échte artiest worden? Of heb je interesse in het boeken van één van onze StarZz? Neem dan direct contact met ons op!