PIPPA OIN

Pippa Oin: Méér dan een muzikaal hoogstandje
Pippa Oin is een bijzondere naam voor een bijzondere dame. Pippa Oin komt uit Limburg en is geboren in 1986. Toen ze 9 was startte Pippa Oin samen met haar tweelingzus met zingen en die hobby liet ze niet los. Inmiddels is zang méér dan een hobby voor deze extravagante dame. Pippa Oin is een ras-entertainer. Ze weet als geen ander een geweldige show neer te zetten die aan alle wensen voldoet.

I Will Always Love You
Wie is eigenlijk Pippa Oins grote voorbeeld? “Ik ben opgegroeid met muziek van Mariah Carey en Whitney Houston. Maar eigenlijk is iedereen die vecht voor zijn of haar carrière en mooi muziek brengt mijn voorbeeld”, vertelt Pippa Oin nuchter. Ze heeft jarenlange ervaring als solo-artiest en heeft ook in diverse bandjes gezongen. Pippa Oin schrijft ook zelf muziek en dan het liefst in de richting van Pop, RnB en Soul. Of een combinatie ervan. “Als ik mijn gevoel er maar in kwijt kan en een boodschap over kan brengen.”

5

4

Meer dan alleen zang
Pippa Oin zingt graag over liefde, geluk en vrede. Iets dat ze vaak hoort is dat Pippa Oin zich goed kan inleven in de muziek. Ze kan haar gevoel goed overbrengen op de luisteraar én kijker. Want een show van Pippa Oin is niet alleen een muzikaal hoogstandje!

Gevoelige snaar
Het is Pippa Oins droom om de wereld rond te reizen met haar eigen muziek en op die manier veel mensen te inspireren en bereiken. Muziek die soms heel gevoelig is en een andere keer juist weer heel vrolijk. Aan het harde werken van deze shining Star zal het niet liggen…

Humble
De perfecte dag ziet er voor de spontane Pippa Oin als volgt uit: “Veel zingen en veel lieve mensen om me heen! Zolang ik alles wat ik doe maar vanuit mijn hart doe, dan is alles goed. Ik leef voor muziek en doe er alles voor om mijn bestaan als artiest te verdienen. Maar wel met de juiste attitude en twee benen op de grond.”

Boodschap voor jou
“Ik wil iedereen bedanken die mij nu en in de toekomst steunt. Supporters zijn een ontzettend belangrijk deel van mijn leven en zonder deze ‘fans’ heeft al het harde werken geen zin. Bedankt!”

4

BOEK PIPPA OIN NU!
Please wait...