logo_poledance3

Wil jij alleen of juist samen met een vriendin komen paaldansen? Wij bieden lessen voor zowel de beginnende als semigevorderde paaldanser(es). Het lesaanbod is gevarieerd en of je nu voor de fun komt, om je kracht en/of lenigheid te ontwikkelen of om jezelf vrouwelijker te voelen. Bij Pole Dancing leer je verschillende gave poses, draaien en je werkt tegelijkertijd aan je conditie, kracht en lenigheid. Tijdens deze lessen besteden we veel aandacht aan het aanleren van de juiste technieken en houding op een veilige manier.

poledancing_001

LESSEN VOLGEN?

Tijdens de lessen leren onze ervaren en gediplomeerde Dance docenten/Choreografen je de fijne kneepjes van de populaire Hip Hop moves en skills. Of je nou een beginner of semigevorderde bent. Ben je 16 jaar of ouder geef je dan nu op via het aanmeldformulier

KLEDING:

Trek makkelijk zittende kleding aan waar jij je goed in kunt bewegen. Voor oefeningen in de paal waarbij je je huid nodig hebt om te blijven hangen is het belangrijk dat je een kort broekje draagt. Minimaal aantal deelnemers 5 maximaal 20.

poledancing_002

PRIJZEN

Prijzen Pole Dancing dansles 16 jaar en ouder (minderjarig alleen met toestemming en handtekening van ouder/voogd verzorger).

– 1 gratis proefles
– Maand abonnement: €25,- p/m
– Half jaar abonnement: €22,50- p/m
– Jaar abonnement: €20,00- p/m

***Abonnementsprijzen zijn gebaseerd op 1 les per week***

Bedrijfsfeest of jubilaris

Een professionele paaldansact als spectaculaire aanvulling of als entertainment op uw bedrijfsfeest of event. Dit kan vrijwel op iedere locatie, een paalpodium kan worden meegebracht. De act wordt volledig afgestemd op uw wensen. Een act vol glitter en glamour, meer Burlesk gerelateerd of past een sportieve paaldansact meer op uw event? Wij kunnen ervoor zorgen dat het uw bedrijfsfeest aan niets ontbreekt op gebied van entertainment. Ontvang 20% korting en geef uw bedrijf op via het contactformulier