Woensdag 2 maart 2016 – Symphonica in Rosso – Marco Borsato

Madonna gaat weer op tour met de langverwachte concertreeks ‘Rebel Heart’ Tour waarmee ze 35 steden aandoet. 

De ‘Rebel Heart’ Tour volgt op de release van Madonna’s album Rebel Heart op 9 maart bij Interscope Records. Lovende kritieken voor Madonna’s 13de studioalbum luiden als volgt:
The Sun ‘De Queen of Pop zal wederom regeren – Madonna zal haar beste album in 17 jaar uitbrengen en het is één van de beste van haar hele carrière.’

New York Times: ‘Het gaat [fans] niet om de ervaring van de beroemde Madonna het fashion statement, maar om de Madonna naar wie wij al tientallen jaren geboeid luisteren: Madonna de musicus’. 

Na het geweldige optreden van Madonna tijdens de Grammy Award uitreiking belandden drie songs van Rebel Heart in de top van de iTunes charts. De huidige single van de meervoudige Grammy Award winnaar ‘Living For Love’ staat momenteel op nummer 1 in de Billboard Dance Charts. Dit is de 44e keer dat zij bovenaan de top van die lijst prijkt.
Madonna trad onlangs op bij de uitreiking van The Brits in Londen en is vanaf 16 maart een hele week te zien in de Ellen DeGeneres Show in de VS.

Naast haar buitengewone succes als artiest, songwriter en producer, spreekt Madonna’s reputatie als een van de succesvolste live-artiesten aller tijden voor zich.

Op zoek naar een parkeerkaart voor dit evenement? Bekijk het aanbod op de website van Ticketmaster.

Bronvermelding: Ziggodome.nl

kevin_hartdoe_maar