Zaterdag 16 januari 2016 – Kevin Hart What Now? Tour

Wegens succes geeft Kevin Hart naast de show op zaterdag 30 januari 2016 nu ook een show op 16 januari! Dit optreden is onderdeel van de What Now? wereldtour. De show op 30 januari is uitverkocht, de kaartverkoop voor de show van 16 januari is gestart!

Kevin Hart is een van de grootste artiesten ter wereld. Drie jaar geleden verkocht hij nog in no time twee keer de Heineken Music Hall uit met zijn show Let Me Explain. Dit was al een unicum en inmiddels is zijn status nog veel groter. Hij speelde sindsdien hoofdrollen in blockbusters als Gudge Match, About Last Night, The Wedding Ringer, Think Along en Get Hard. Bovendien was hij host van de veelbesproken Justin Bieber Roast op Comedy Central.

Zijn grote doorbraak kwam in 2011, met de klassieke comedyshow Laugh At My Pain. Door zijn geweldige persoonlijke verhalen, die goudeerlijk en tegelijk heel grappig zijn, schoot zijn reputatie als een komeet omhoog. Ineens was Kevin Hart een wereldster en mocht hij de MTV Video Music Awards presenteren. Ook werd hij gevraagd in films als Scary Movie 3 en Along Came Polly (met Ben Stiller en Jennifer Aniston). Als acteur had hij zijn doorbraak met de hoofdrol in de kaskraker Think Like A Man, die meer dan 95 miljoen dollar opbracht. Hij produceerde tussendoor ook nog de TV-serie Real Husbands Of New York, dat inmiddels aan zijn derde seizoen toe is.

Bronvermelding: Ziggodome.nl

faithlessmarco_borsato2